توجه: قیمت درج شده ممکن است تغییر کرده باشد، برای اطلاع از قیمت روز بذر ریحان سبز افغانی تماس بگیرید.
گیاه ریحان سبز افغانی از نظر گیاهشناسی چه مشخصاتی دارد:
ريحان سبز افغانی يکی از گياهان مهم متعلق بـه تيره نعناع Lamiaceae است که بهعنوان گياه دارویی، ادویهای و همچنين بهصورت سبزی تازه مورد استفاده قرار میگیرد.
ریحان سبز افغانی گیاهی است علفی یکساله و معطر که ارتفاع ساقه آن تا 60 سانتیمتر می رسد. برگ های ریحان سبز افغانی به صورت متقابل بیضوی و نوک تیز با کناره های دندانه دار می باشد.
گلهای ریحان سبز افغانی معطر و کوچک به رنگهای سفید، قرمز و گاهی بنفش مشاهده میشود.
برگ ریحان سبز افغانی و سرشاخههای جوان آن به مصرف تغذیه میرسد. ریحان سبز افغانی در ایران و افغانستان به طور خودرو میروید و در اکثر نقاط دنیا کاشته میشود.
روش کشت بذر ریحان سبز افغانی چگونه است:
روش کشت بذر ریحان سبز افغانی معمولاً در اوایل بهار و پس از رفع سرمای بهاره آغاز میشود. برای کشت در زمینهای کوچک، بذر باید بهصورت ردیفی با فاصله حدود 20 سانتیمتر از یکدیگر کاشته شود. معمولاً برای 10 مترمربع زمین، حدود 15 گرم بذر نیاز است. زمین آفتابگیر یا سایهآفتاب برای رشد مناسب این گیاه است و هر سال باید این گیاه کاشته شود.
بذر ریحان سبز افغانی چه شکلی است:
بذر ریحان سبز افغانی به رنگ سیاه و بیضی شکل است.
تفاوت بذر ریحان سبز و بنفش چیست:
تفاوت اصلی بین بذر ریحان سبز و بنفش، بوی برگهاست؛ بذر ریحان بنفش بوی خاص برگهای خود را دارد، در حالی که بذر ریحان سبز فاقد بو است. همچنین، رنگ جوانههای سبز شده میتواند به تشخیص این دو نوع بذر کمک کند.
کشت مستقيم بذر ریحان سبز افغانی به چه صورت انجام میشود:
کشت مستقیم بذر ریحان سبز افغانی بهعنوان یک روش مؤثر و مقرونبهصرفه شناخته میشود. معمولاً بذرها در هر هکتار به میزان 2 تا 6 کیلوگرم بههمراه ماسه خشک مخلوط میشوند. با توجه به ریز بودن بذرها، تهیه بستر مناسب قبل از کاشت ضروری است. زمین باید شخم زده، دیسک و تسطیح شود و فاروهای باریک با فاصله 52 تا 62 سانتیمتر برای کاشت آماده شود. بذرها باید با فاصله 4 تا 5 سانتیمتر کاشته شده و سپس با خاک پوشانده شوند. عمق کاشت بذر حدود 2.5 سانتیمتر است.
در صورت عدم بارندگی، مزرعه باید ظرف 24 ساعت پس از کاشت آبیاری شود. با توجه به دمای محیط و شرایط خاک بذرها 12-15 روز بعد جوانه می زنند. پس از 22-25 روز، زمانی که نهال ها به ارتفاع 15-22 سانتیمتر رسیدند، در صورت نیاز می توان اولین وجین و تنک کردن و همچنین سله شکنی را انجام داد.
موارد مطرح شده دررابطهبا کشت مستقیم در فضای آزاد مربوط به کشتهای مکانیزه است که رعایت فواصل ردیفی بیشتر برای عبور ماشینآلات ضروری است. در شرایط عملی و بهویژه در کشتهای سنتی در سطوح کم، ممکن است فواصل ردیفهای کاشت ریحان سبز افغانی به 32 سانتی متر کاهش یابد و پشته های عریض تر به کشت دو یا حتی سه ردیف کاشت اختصاص داده شود.
آبياری ریحان سبز افغانی چگونه انجام میشود:
آبیاری ریحان سبز افغانی باید بهصورت مداوم انجام شود، زیرا این گیاه نسبت به کمآبی حساس است. در مناطق گرمسیری، آبیاری یک پیشنیاز ضروری برای کشت ریحان محسوب میشود و معمولاً هر 7 تا 12 روز یکبار انجام میگیرد.
آبیاری بلافاصله پس از انتقال نشا به زمین اصلی (در شرایط نشاکاری) و در هنگام سبزشدن گیاه پس از کاشت مستقیم از اهمیت ویژهای برخوردار است.
در شرایط گلخانهای، آبیاری با 72 درصد از نیاز آبی در محدوده ظرفیت مزرعه موجب افزایش کارایی استفاده از آب و عملکرد بالاتر میشود.
علت سبز نشدن بذر ریحان سبز افغانی چه چیزی میتواند باشد:
در صورت سبز نشدن بذر ریحان سبز افغانی، یکی از علل میتواند کهنه بودن بذر یا عمق زیاد کاشت باشد. این مشکلات میتوانند مانع از جوانهزنی صحیح بذر شوند.
جهت اطلاع از قیمت روز بذر ریحان سبز افغانی و ثبت سفارش و مشاوره تخصصی رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.